Qeydiyyat    Giriş
Sayta giriş
» » O, çörəyi suyun altına tutdu. Nəticə hamını heyran etdi. Heç vaxt ağlıma gəlməzdi.
Sağlam ailə

O, çörəyi suyun altına tutdu. Nəticə hamını heyran etdi. Heç vaxt ağlıma gəlməzdi.



O, çörəyi suyun altına tutdu. Nəticə hamını heyran etdi. Heç vaxt ağlıma gəlməzdi.


O, çörəyi suyun altına tutdu. Nəticə hamını heyran etdi. Heç vaxt ağlıma gəlməzdi.

Hər gün mağazadan təzə çörək alırsınız? Təzə və yumşaq bişirilmiş çörəyi sevirsiniz? Onda bu üsul sizə lazım olacaq. 1-2 gün əvvəl bulka və ya çörək almısınız, o artıq boyatlayıb? İsraf etməyin, bu məmulatları yenidən təzə etmək mümkündür. Necə?
Çox sadə! SaqlamHeyat.az xarici mətbuata istinadən bildirir ki, çörəyi axar soyuq suyun altına tutursunuz, qabıq hissəsi bir az islanandan sonra(diqqət edin həddən artıq sulanmasın) 150 dərəcədə isinmiş sobaya(duxovka) 10-12 dəqiqəlik qoyursunuz.

O, çörəyi suyun altına tutdu. Nəticə hamını heyran etdi. Heç vaxt ağlıma gəlməzdi.


Bu həqiqətən işə yarayır.

O, çörəyi suyun altına tutdu. Nəticə hamını heyran etdi. Heç vaxt ağlıma gəlməzdi.


Sirr ondadır ki, çörəyin canına hopan su buxar çevrilərək, sobada çörəyi yenidən yumşaq və təzə edir. Çörək ətirli, yumşaq və təravətli olur! Heç təzə çörəkdən qəti fərqlənmir!

loading...
Müəllif: Nermine Mahmudova  20-12-2016, 17:47   Baxılıb: 47 168   
Hörmətli qonaq, Siz sayta qonaq qismində daxil olmusuz. Zəhmət olmasa Qeydiyyatdan keçin və ya Profilinizlə giriş edin .
İnformasiya
Qonaqlar qrupunda olanlar istifadəçilər bu Xəbəra şərh əlavə edə bilməz.